Αρχική Σελίδα

A.L Lighting Limited Γύρος εργοστασίων

Κίνα A.L Lighting Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα A.L Lighting Limited Πιστοποιήσεις
A.L είναι αξιόπιστος προμηθευτής των προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων. Ξέρω εδώ και αγοράζω από το εργοστάσιο από το 2010.

—— Ivan Ramirez-Μεξικό

Επιθυμώ πραγματικά να συνεργαστώ με την ομάδα A.L, είναι πολύ επαγγελματικοί και ενεργητικοί, τα προϊόντα καλής ποιότητας και η επαγγελματική υπηρεσία τους με υποστηρίζουν τόσο πολύ.

—— Adriana Guadalupe--Ισπανία

Ο αγαπητός John, πήρα ακριβώς τα αγαθά, είναι καταπληκτικά. Σας ευχαριστώ για εκπλήσσει πάντα με από το σταθερό ποιοτικό έλεγχο, και το επαγγελματικό σχέδιο προϊόντων.

—— Anthony Aglio-ΗΠΑ

Πρέπει ευχαριστώ πολύ για την ομάδα φωτισμού A.L, χωρίς μεγάλη υποστήριξή τους, δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής.

—— William Β-UK

Σας ευχαριστούμε τύποι, ακόμα κι αν η διαταγή μου όχι τόσο μεγάλη, αλλά εσείς ακόμα τόσο υπομονετικοί για να με βοηθήσετε, και να σας ευχαριστήσετε Sarah, για πάντα να εξετάσει τόσο μεγάλο μέρος για με.

—— Ηγνάτιος Luna

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  A.L περιορισμένο φωτισμός εσωτερικό φως των οδηγήσεων προϊόντων γραμμών παραγωγής και υπαίθριο φως των οδηγήσεων. Για το εσωτερικό φως των οδηγήσεων, που παράγουμε το φως βολβών των οδηγήσεων, οδηγήσεις κάτω από το φως, φως επιτροπής των οδηγήσεων, φως επίπεδης οθόνης των οδηγήσεων, φως σωλήνων των οδηγήσεων, φω'τα UFO των οδηγήσεων φω'των διαδρομής των οδηγήσεων, φως διαφραγμάτων των οδηγήσεων, ανώτατο φως των οδηγήσεων, φως κρεμαστών κοσμημάτων φωτισμού γραφείων των οδηγήσεων, υψηλός κόλπος Light.And των οδηγήσεων για τα υπαίθρια φω'τα εμείς κατασκευάζουμε το υποβρύχιο φως των οδηγήσεων, υπόγειο φως των οδηγήσεων, επίκεντρο τοπίων των οδηγήσεων, προβολέας των οδηγήσεων, των οδηγήσεων εύκαμπτο φως τοίχων λουρίδων ελαφρύ, τοποθετημένο, επίκεντρο κήπων.

   

  Ο στόχος υπηρεσιών μας είναι τα κάτωθι σημεία:

  Άριστη χρονική ανοχή.

  Αποδοτική υπηρεσία.

  Σταθερός ποιοτικός έλεγχος.

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

   

 • OEM / ODM

  A.L ο φωτισμός που περιορίζεται παρέχει την υπηρεσία cOem για όλους τους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ο φωτισμός των οδηγήσεών μας είναι μέσα πλήρης - ποιοτικά πρότυπα σε λογική και ανταγωνιστική τιμή, επίσης η βοήθειά μας σχεδιαστών και μηχανικών φως των οδηγήσεών μας στο καλαίσθητο σχέδιο και άριστη απόδοση από την άριστη υπηρεσία ODM μας

   

  A.L Lighting Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  A.L περιορισμένη η φωτισμός ομάδα Ε&Α έχει τη μεγάλη εμπειρία, την ανάπτυξη και την εξαγωγή των προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων. Αφιερωνόμαστε στην περιοχή φωτισμού των οδηγήσεων για να αναπτύξουμε το ελαφρύ προϊόν των απευθυνόμενων στην αγορά οδηγήσεων. Το εργοστάσιό μας μπορεί να κατασκευάσει το φως των σημαντικών οδηγήσεων με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

Στοιχεία επικοινωνίας
A.L Lighting Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sarah Yang

Τηλ.:: 0086 13669842953

Φαξ: 86-769-2210-3636

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)